top of page

HOTEL/ HORECA

We adviseren altijd uitgaande van uw bestaande inrichting, en voorkomen grootscheepse verbouwingen of aanschaf van nieuwe meubels of systemen.

Ruimte in hotel/ horeca-instellingen

 

De meeste hotels en horecagelegenheden zijn prettig om te bezoeken en te verblijven: een goede locatie, lekker eten, leuk publiek en fijn om even neer te strijken. Soms loopt het bedrijf niet zo goed, of zou het beter kunnen lopen. Voor de eigenaar is het dan tijd om zich achter de oren te krabben: Wat heeft mijn zaak nodig? 

​

Waar je als eigenaar van een hotel of horecagelegenheid erg veel invloed op hebt, en wat vaak onderschat wordt, is de sfeer in een hotel, restaurant of cafetaria. De sfeer hangt uiteraard samen met het publiek en personeel dat er komt, maar heeft ook alles te maken met de ruimte, de inrichting en aankleding ervan.

​

 

De Ruimtespecialist begeleidt u in het bovenstaande proces via een quickscan van uw ruimte, gevolgd door en verkennend gesprek en analyse.

​

Het volledige traject

Gaat u voor het volledige traject, dan werken we ook samen aan een plan van aanpak en gaan we samen over tot de uitvoering. Na afloop bekijken we samen het resultaat en blikken we -mocht u dat willen- vooruit op de toekomst.

 

​

  • Facebook Clean
  • LinkedIn Clean
  • Google+ Clean
bottom of page